Hjemmeoppussing Hver Huseier Trenger Å Vite

Selv om det er viktig å gjøre hjemmeforbedringer, kan det være vanskelig å lære å gjøre det. Det er mange ting du må vurdere, for eksempel verktøyene du trenger, planer du trenger å lage og lokale forskrifter. Tipsene nedenfor hjelper deg med å renovere boligen din riktig og trygt.

Her er en enkel måte å fikse hull på bunnen av dårlig monterte innerdører. Smør et stykke tømmer (kuttet i bredden på døren) mellom to stykker. La hvert stykke paneler stikke utover oversiden av de to og to med en tomme. Skyv forlengelsen over bunnen av døren og skru hvert stykke panel på plass mot hver side av døren.

Hvis det fortsatt renner vann fra toalettbeholderen, bør du sjekke flottørkulen. En flottørkule som er plassert for høyt, vil kontinuerlig føre til at vann kommer inn i toalettets overløpsrør. En flottørkule som er plassert for lavt, tillater ikke riktig drift. Ikke la ballen berøre tankens sider, og bytt ut ballen hvis den er skadet.

Prep før du maler. Å male rommene i hjemmet ditt kan gi et nytt ansiktsløft for litt ingenting hvis du er forberedt. Ikke prøv å gjøre det hele på en dag eller helg. Vær forberedt før du begynner. Ha alle nødvendige verktøy tilgjengelig.

Før du går i gang med et oppussingsprosjekt, bør du vurdere innvirkningen på hjemmets videresalgsverdi. For eksempel kan det være fornuftig å konvertere garasjen din til en stue for dine umiddelbare behov, men mange boligkjøpere er slått av av denne typen tillegg. Selv om du ikke planlegger å selge med en gang, kan omstendighetene endres, og du må kanskje bruke ekstra penger på å få huset ditt tilbake slik det var.

Bytt ut dørhåndtakene og skuffene. Disse små endringene kan gi deg møbler som du allerede har, og som er billigere enn å kjøpe en ny dør eller et nytt skuffesett. Dørhåndtak og skuffeknotter kan kjøpes i en rekke stilarter og farger, så det er enkelt å legge til litt pizazz med bare litt penger.

Barnesikring av hjemmet ditt kan ha mange store langsiktige effekter. Barnet ditt vil vokse opp mye sunnere hvis du sørger for at hjemmet ditt er trygt mot skadelige gasser og forurensende mikroskopiske partikler. Slike tiltak for å holde barnet ditt trygt bør begynne med unnfangelse og ikke etter at babyen din er født.

Før du starter et oppussingsprosjekt som inkluderer et bad eller kjøkken, må du sørge for at vannet er slått av. Det virker sunn fornuft, men mange huseiere gjør ofte feilen med å overse dette trinnet og ender med store flom, som faktisk krever flere renoveringer.

Nå er det forhåpentligvis klart for deg at vedlikehold og forbedring av ditt hjem ansvarlig er en viktig del av å være huseier. Dette hjelper deg å vite hva du trenger for å fullføre et prosjekt. Å følge tipsene her er et flott sted å starte.

Home Improvement Suggestions