Hjem Ombygging Ideer

Mange ser et problem i huset sitt og tenker umiddelbart å ringe en altmuligmann eller annen profesjonell for å ta seg av det. Selv om dette kan være nødvendig for noen av de større jobbene, er de rett og slett for dyre å stole på for alt. Mange mindre ting kan du takle; det er billig og enklere enn du kanskje tror det er å gjøre det hjemme. Bare følg disse tipsene.

For å spare penger på vedlikehold av hjemmet, sjekk alle kranene og rørene dine for lekkasjer og få dem reparert raskt. Lekkende kraner kan kaste bort ganske mye vann, og koster deg høyere regninger. Også rør som lekker i veggene eller under huset ditt kan føre til alvorlig vannskade.

Mal dørene dine med et nytt strøk med hvit maling for å dekke over slitasje av daglig bruk. Etter en stund får dørene en dyster, blid farge, så å påføre et nytt strøk kan få dørene dine til å se ut som nye, samt legge til lysstyrke på innsiden av huset ditt.

Installer en lat Susan i de rare hjørneskapene. Det kan være vanskelig å bruke lagringsplassen de gir riktig, hvis du må komme deg ned på hendene og knærne for å søke etter gjenstandene i bakhjørnene. En lat Susan vil tillate deg å nå varene dine enkelt hver gang.

Når det gjelder oppussing av hjemmet, må du veie kostnadene ved å kjøpe CFL-pærer til ditt hjem. Selv om de sparer energi på grunn av lavere wattforbruk, er kostnadene på forhånd høyere enn vanlige pærer. De kan også utgjøre en helsefare for deg hvis de noen gang blir ødelagt på grunn av mengden kvikksølv som brukes i pæren.

Prep før du maler. Å male rommene i hjemmet ditt kan gi et nytt ansiktsløft for litt ingenting hvis du er forberedt. Ikke prøv å gjøre det hele på en dag eller helg. Vær forberedt før du begynner. Ha alle nødvendige verktøy tilgjengelig.

Vet alltid hvor gassavstengningsventilen er når du starter et gassbasert DIY-prosjekt. Du må også være ekstra forsiktig med denne typen prosjekter. Det er farer forbundet med arbeid med gass, og du vil ikke forårsake brann eller skade.

Velg å vaske tøyet hver gang din hemme fylles, i stedet for å vente på at det skitne tøyet ditt skal ha seg i en uke. Når du kaster tøyet i vaskemaskinen annenhver dag, reduseres tiden du trenger å legge sammen, og venter på vaskemaskinen og tørketrommelen og legger mindre belastning på maskinen din.

Lag et fengende samlingspunkt i stuen eller gangen ved å henge en samling uoverensstemmende serveringsbrett i sølv. De legger ikke bare til et interessant ekstra til hjemmet ditt, men de er veldig morsomme å samle på. Gå til loppemarkeder, antikvitetsbutikker eller bruktbutikker for å finne de mest interessante skuffene du kan vise.

Med disse tipsene bør du ha en god ide om hva du skal gjøre for grunnleggende forbedring av hjemmet. Ved å bruke rådene som er gitt, kan du spare mye penger og føle deg mer dyktig hjemme. Enten du reparerer noe ødelagt eller legger til noe helt nytt, kan du spare penger og være stolt av å gjøre ditt eget hjem.